Lentokenttä

Oulun Moottori-Liitäjät r.y. toimii Oulun lentoasemalta käsin. Oulun lentoasema on Suomen toiseksi vilkkain kenttä. Esimerkiksi vuonna 2012 sen kautta matkusti lähes 1,1 milj. liikematkalaista ja lomalaista. Lisätietoja Oulun lentoasemasta saa Ilmailulaitoksen nettisivuilta.

Sijainti ja liikenneyhteydet

Ilmailulaitos Finavia, Oulun lentoasema
PL 33
90461 OULUNSALO

Käyntiosoite:
Lentokentäntie 720
90460 Oulunsalo

Kv-koodi OUL
ICAO-koodi EFOU
EFOU@finavia.fi
Finavian, Oulun lentoaseman infopiste:
p. 020 708 7800

Liikenneyhteydet

Lentoaseman ja Oulun välillä liikennöi Koskilinjat Oy:n bussilinja no 19 reittiä Linnanmaa -Torikatu -Oulunsalon keskusta - lentoasema. Lähtöpaikka Linnanmaalla on Elektroniikkatie Teknologiakylän lisäalueella. Reitti kulkee Yliopistokadun kautta. Oulun keskustassa ajetaan lentoasemalle Torikatua, Linnanmaalle Isokatua. Linja-auto liikennöi arkisin 20 minuutin välein, lauantaina ja sunnuntaina kerran tunnissa ja pysähtyy tarvittaessa kaikilla reitin varrella olevilla linja-autopysäkeillä.

Yhdistyksen toimitila

Yhdistyksemme omat toimitilat ovat vanhan kiitotien 24 päässä olevassa parakissa. Tilat ovat yhteiskäytössä Oulun Tervalentäjien kanssa. Liikkumisen Oulun yleisilmailulle tarkoitetulla alueella tapahtuu Oulun lentoaseman toimintaohjeen mukaan.

Lentokentällä toimii infopiste numerossa 020 708 7800. Infopisteestä saa pysäköintineuvontaa ja löytötavarapalvelua.

Kentällä on ravintolapalvelut ennen ja jälkeen turvatarkastuksen: Hello Cafe Oulu www.hellocafe.fi

Jos tulet vierailulle Ouluun lentokoneella, kannattaa tutustua Oulu kentän perustietoihin esimerkiksi kentän tiedot -sivulta. Muistathan tarkistaa tietojen ajankohtaisuuden lentopaikan pitäjältä tai AIP/Notam tiedoista.